Energetische sessie 

Ik deel mijn persoonlijke ervaring van deze sessie. Dit proces werkt op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Het vergemakkelijkt het helingsproces door blokkades in ons lichaam op te ruimen, de energie te herstellen, zodat het vrij kan stromen. 

11 november 

Dit jaar is het anders, het mooie feest Sint Maarten. 3 jaar geleden tijdens mijn sabbatical in Spanje begon ik op deze dag weer met schrijven. Dit schoot vandaag opeens door mijn hoofd en ben ik mijn geschreven taal van toen gaan lezen. Ik deel het graag met jou.

Hoe gaat het?

Een veel voorkomende vraag en toch word ik er nog regelmatig ongemakkelijk van. Wil je weten waarom en wat ik ga veranderen? 

Het feest van de vrouw

Een blog die mijn beleving rondom de vrouwelijke cyclus omschrijft. Een poging om dat wat in mij is gecreĆ«erd te herschrijven en te gaan staan voor acceptatie en zelfliefde. Ik hoop dat wij vrouwen onze menstruatie gaan omarmen en inzetten als kracht. 

Zelfbevrijding

Het bericht in mijn dorp: een meisje van 17 jaar heeft zelfmoord gepleegd. Een nachtmerrie.. Een grote kring mensen heeft hier nu mee te dealen, verschrikkelijk! Ik ken haar niet en heb geen kennis van haar achtergrond en toch wil ik graag iets doen. 


Een waardevolle wandelervaring

Een twintiger: een krachtige verschijning, hooggeschoold met een uitdagende stage die de maatschappij toejuicht, sportief en een grote sociale kring.  Anderzijds bewust van haar gevoeligheid, kritische blik, verantwoordelijkheid en onzekere kant. Een tal aan kwaliteiten, maar toch blokkeert zij..


Iets wat onverwachts in mij is aangewakkerd

Als puber en begin twintiger voelde ik mij regelmatig slachtoffer en deed ik, met veel innerlijke strijd, wat ik hoorde te doen. Een gelukkig leven werd overschaduwd door angsten. Spiritueel ontdekken heeft stap voor stap voor verandering gezorgd. Lees verder voor mijn ervaringen...

Wat vind jij CV waardig?

Solliciteren zorgde bij mij voor flink wat emoties. Ondanks alles wat ik had opgebouwd voelde ik mij onzeker en kwetsbaar. Nu is de tijd aangebroken om mij op een andere manier te laten zien. Ben jij nieuwsgierig? 

Het kind in mij weer prikkelen

Door jarenlang te doen wat ik hoorde te doen verloor ik stukje bij beetje mijn plezier en creativiteit. Loslaten was voor mij de enige manier om weer te ontdekken. Graag deel ik mijn ervaring waarbij ik weer een beetje het speelse spontane kind van vroeger was...

E-book

Via een e-book wil ik inzicht in een stukje van mijn persoonlijke proces geven. Onderwerpen die aan bod komen zijn: onrust, het schuurt, is dit iets wat op mijn pad komt en de verjaardagskriebels. Veel leesplezier!